Menu

De juridische stippenkaart

Een juridische strippenkaart is exact wat de naam zegt. Het is een aantal strippen die je kunt gebruiken voor het inzetten van juridische dienstverlening. Met een juridische strippenkaart neem je juridische dienstverlening op net een andere manier af. In plaats van dat je niet van tevoren weet wat je qua kosten kwijt bent aan juridische diensten, koop je nu tegen een verlaagde prijs een juridische strippenkaart. Vervolgens kan je de strippen voor verschillende (soorten) juridische diensten inzetten. Bij vaste prijzen weet je vooraf exact hoeveel strippen je kwijt bent omdat iedere strip een bepaalde waarde vertegenwoordigd.

Waarvoor is een juridische strippenkaart bedoeld?

In veel situaties is het niet nodig om een eigen jurist in dienst te hebben. Toch is het fijn om wel het gemak en andere voordelen te hebben die een vaste jurist met zich meebrengt. Een vaste (bedrijfs)jurist is iets wat je vaak bij een juridische strippenkaart krijgt. Of anders in ieder geval een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo fijn.

Een juridische strippenkaart is ook handig als je het fijner vindt om wat meer flexibel te zijn. Omdat je met een juridische strippenkaart toegangkrijgt tot juridische diensten, hoef je ook niet een jurist in loondienst te nemen. De flexibiliteit zit hem erin dat je de strippenkaart vooraf aanschaft en de strippen hierna op ieder gewenst moment kan inzetten.

Een juridische strippenkaart is ook handig als je het fijner vindt om wat meer flexibel te zijn. Omdat je met een juridische strippenkaart toegangkrijgt tot juridische diensten, hoef je ook niet een jurist in loondienst te nemen. Omdat je de strippenkaart vooraf aanschaft en de strippen later gebruikt ben je dus flexibel met het inzetten van de dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van een juridische strippenkaart

Zoals we net hebben gezien is het een voordeel dat je meestal goedkoper uit bent dan met het standaard tarief. Maar ook een stukje flexibiliteit als het gaat om het inzetten van uren, of in dit geval strippen. Tegelijkertijd krijg je in de meeste gevallen een vaste (bedrijfs)jurist.